Divat

A cipő minden öltözet ékköve. Legyen az elegáns, trendi vagy laza, minden stílushoz kell egy hozzáillő cipő – és nem csak a szín számít.
Fontos számunkra, hogy vásárlóinkhoz üzleteinken és online kínálatunkon keresztül a legújabb divattrendeket juttassuk el, ezt pedig a folyamatos kollekciófrissítéssel érjük el. Azt, hogy ezt sikeresen tesszük, eladási számaink és tartós eredményességünk bizonyítja. Európa elsőszámú cipőkereskedelmi cégeként vállalatcsoportunk 2017-ben 5,8 milliárd euró bruttó forgalmával elérte cégtörténete eddigi legnagyobb bevételét.

 

Elérhetők vagyunk mindenhol, ahol vevőink is – így a közösségi felületeken is. Kampányaink során nemzetközileg ismert sztárokkal dolgozunk együtt, és néhány éve bloggerekkel és influencerekkel is sikeresen együttműködünk. Shoe Fashion magazinunkat nyomtatott és online formában is elérhetővé tesszük, továbbá Shoelove Fashion blogunkon keresztül vásárlóink felfedezhetik a legújabb trendeket is. Blogunk ezen a linken elérhető.

Vásárlóink nemzetközi zenei fesztiválokon is találkozhatnak velünk. 2018-ban a Sziget Fesztiválon voltunk jelen – a Deichmann Pop-Up Store-ban a fesztiválozók megtalálhatták a legmenőbb lábbeliket. Sikerességünket mutatja, hogy a Deichmann Pop-up Store elnyerte a Sziget legjobb márkamegjelenése címet a Kreatív.hu portál közönségszavazásán.

 
Értékesítés Tovább Központ Tovább 
Karrierlehetőségek Tovább Omnichannel Tovább 
Nyitott állásaink Tovább