Gyakran ismételt kérdések
Információk a jelentkezéshez
Hogyan jelentkezhetek a Deichmannhoz?

Jelentkezésre a karrieroldalunkon keresztül van lehetőséged. A meghirdetett pozícióhoz tartozó jelentkezési felületen nyújthatod be a pályázatodat az „Online jelentkezés” gombra kattintva.

Milyen dokumentumokat csatoljak a jelentkezésemhez?

Pontos szakmai képet szeretnénk kapni Önről, ezért a pályázati anyagnak tartalmaznia kell egy részletes, strukturált önéletrajzot. A jelentkezés során a bruttó fizetési igényt és a legkorábbi lehetséges belépési dátumot szintén meg kell adni.

Mire kell figyelnem a jelentkezésnél?

A feltölteni kívánt dokumentumok mérete nem haladhatja meg a 3 MB-ot.
A csatolt fájlokat kizárólag PDF, JPG és JPEG formátumban tudja feltölteni.

Hogyan zajlik a kiválasztási folyamat a Deichmann-nál?

Pályázatát a beérkezést követően feldolgozzuk. Ha megfelelőnek találjuk, a lehető leggyorsabban kapcsolatba lépünk Önnel, és meghívjuk Önt egy állásinterjúra. Rendszerint élünk azzal a lehetőséggel, hogy több (általában két) állásinterjú alkalmával jobban megismerjük Önt – és Ön is minket mint munkaadót.

Milyen karrierlehetőségeim vannak a Deichmann-nál?

Elkötelezett munkatársakat keresünk, akik segítenek nekünk a vállalat továbbfejlesztésében. Munkatársaink nálunk támogatást és megbecsülést kapnak. Így lehetősége van – egyéni teljesítménye és képességei függvényében – szakmai továbbképzések által eladóból akár területi vezetővé is válni.

Milyen előnyökkel jár a Deichmann-nál dolgozni?

Munkatársaink a legfontosabb partnereink. Munkatársunkként támogatjuk és emberileg megbecsüljük Önt, szorgalmát és motivációját pedig az alábbiakkal köszönjük meg:

 

  • egészséghét
  • +1 nap Deichmann szabadság
  • oktatások
  • csapatépítés
  • karácsonyi ünneplés
  • kedvezmények partnereinknél
Mit kell tudnom a munkaidőről?

Munkavállalóinknak több óraszámtípust is ajánlunk. Az értékesítésben a részmunkaidős foglalkoztatás a megszokott 20 óra/hét időtartamnál kezdődik. A vezetői pozíciókat többnyire teljes munkaidőben foglalkoztatottak töltik be.

Nincs értékesítési tapasztalatom, ennek ellenére jelentkezhetek?

Igen, az értékesítésben szerzett tapasztalat egyes pozícióknál előfeltétel, azonban pályakezdők vagy pályát váltók számára is kínálunk karrierlehetőségeket vállalatunknál. Várjuk jelentkezését karrieroldalunkon!