Teremtsen trendet karrierjével!

Szereti a cipőket, érdekli a divat és szeret emberekkel dolgozni? Az üzleteinkben Ön nemcsak stílustanácsadó lehet, hanem tehetséges értékesítő is, és lehetősége van arra, hogy a divat iránti szenvedélyével építse karrierjét. Elkötelezettségével és kiemelkedő teljesítményével a szakmai gyakorlattól elindulva az értékesítési tevékenységen keresztül egészen a területi értékesítési vezető pozícióig is eljuthat.
31 országban több, mint 4200 üzletünk van, és ezzel piacvezetők vagyunk a nemzetközi cipőkereskedelemben. Ezt a sikert csakis munkatársaink szenvedélyével és kitartó teljesítményével érhettük el.
Munkatársaink és vevőink igényei mindig a legfontosabbak számunkra, emellett pedig a trendek iránti érzékenység is jellemez minket. A különböző korcsoportokkal való kapcsolattartás a mindennapi rutinunk része.

Az értékesítési feladatok sokoldalúak és változatosak. Ezért olyan tehetségeket keresünk, akik, örömüket lelik a vevőknek nyújtott tanácsadásban, és a nagyobb kihívásoknál is tettre készek és lelkesek. Találja meg helyét egy családias csapatban, amelyet a megbízhatóság és az egymás közötti segítőkészség jellemez!

Használja ki a lehetőséget, és lépjen a karrier útjára a több mint 100 magyarországi Deichmann üzlet egyikében!

 
YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

 

 
Állások Részmunkaidőben Tovább Állások Üzletvezetőként Tovább 
Nyitott állásaink Tovább