Teremtsen trendet karrierjével!

Szereti a cipőket, érdekli a divat és szeret emberekkel dolgozni? Az üzleteinkben Ön nemcsak stílustanácsadó lehet, hanem tehetséges értékesítő is, és lehetősége van arra, hogy a divat iránti szenvedélyével építse karrierjét. Elkötelezettségével és kiemelkedő teljesítményével a szakmai gyakorlattól elindulva az értékesítési tevékenységen keresztül egészen a területi értékesítési vezető pozícióig is eljuthat.
31 országban több, mint 4200 üzletünk van, és ezzel piacvezetők vagyunk a nemzetközi cipőkereskedelemben. Ezt a sikert csakis munkatársaink szenvedélyével és kitartó teljesítményével érhettük el.
Munkatársaink és vevőink igényei mindig a legfontosabbak számunkra, emellett pedig a trendek iránti érzékenység is jellemez minket. A különböző korcsoportokkal való kapcsolattartás a mindennapi rutinunk része.

Az értékesítési feladatok sokoldalúak és változatosak. Ezért olyan tehetségeket keresünk, akik, örömüket lelik a vevőknek nyújtott tanácsadásban, és a nagyobb kihívásoknál is tettre készek és lelkesek. Találja meg helyét egy családias csapatban, amelyet a megbízhatóság és az egymás közötti segítőkészség jellemez!

Használja ki a lehetőséget, és lépjen a karrier útjára a 116 magyarországi Deichmann üzlet egyikében!

 
YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

 

 
Állások Részmunkaidőben Tovább Állások Üzletvezetőként Tovább 
Nyitott állásaink Tovább