Büszkék vagyunk, hogy ezúttal is elnyertük a Megbízható Munkaadó díjat

 

A Deichmann Cipőkereskedelmi Kft. megbízható munkaadó minősítést kapott a 2020-2021-es évre a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarától. Korábban a 2017-2018-as évben szintén ezzel az elismeréssel díjazták cégünket.
Ezt a minősítést olyan munkaadók nyerhetik el, amelyek a munkatársaik munka- és életkörülményeiről példaértékűen gondoskodnak. A pályázat a jó munkahelyi feltételek fontosságára szeretné felhívni a cégek figyelmét. A „Megbízható munkaadó” minősítésre pályázóknak több területen támasztott szakmai kritériumrendszernek kell megfelelniük, mint például:
• javadalmazás;
• szociális- és jóléti juttatások;
• az egészség és a munkakörülmények;
• képzés és továbbképzés;
• fejlődési és karrierlehetőségek.
A díjat egy öttagú – személyzeti szakemberekből és a Kamara képviselőjéből álló szakmai zsűri ítéli oda két évre.
Ezt a kivételes odafigyelést a Deichmann Cipőkereskedelmi Kft. is biztosítja a dolgozói részére, mert sikereinket kiváló szakembereink kitartó és odaadó munkájának köszönhetjük. Ezért munkatársainkat különbözőképpen segítjük, hogy a legjobb teljesítményüket nyújthassák és ezáltal mindig tökéletes felkészültséggel álljanak vásárlóink rendelkezésére.
A Deichmann Kft. rendkívül színes „juttatási csomaggal” segíti a dolgozóit, melynek részét képezi többek között a kiemelkedő bérezés, forgalmi jutalék, évente +1 nap „Deichmann szabadság”, és a jubileumi bónusz is amely az 5, 10 és 15 éve nálunk dolgozó munkatársainkat illeti meg.

 

Ezeken túlmenően biztosítunk még szakmai továbbképzéseket – mert nagyon fontosnak tartjuk, hogy munkatársaink szakmai felkészültségét hatékonyan támogassuk. Kollégáinknak személyzeti vásárlási kedvezményt is adunk, emellett ajándékkártyával is támogatja a cég a dolgozóit. Ráadásként minden munkatársunk számára munkacipőt biztosítunk, melyek trendi és kényelmes viseletet nyújtanak.
Fontos számunkra a munkavállalóink egészsége is, ezért a kollégáinknak lehetőségük van All You Can Move sportkártya kiváltására és arra is, hogy részt vegyenek egy úgynevezett egészségmegőrző programon, amely során jól szervezett keretek között folytathatnak sporttevékenységet és az egészséges életmóddal kapcsolatban gyűjthetnek nagyon fontos információkat.
Ez csupán néhány a Deichmann által biztosított juttatások közül, azonban mindezek mellett sem feledkezhetünk meg arról, hogy cégünk komoly erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a családias légkörben az együttműködés mindig gördülékenyen menjen és, hogy minden tehetséges kollégának legyen lehetősége a továbblépésre, karrierépítésre.
A karrierépítés pedig sokszor már a diákévek alatt megkezdődik, így kiemelt figyelmet fordítunk a szakmai gyakorlatot végző tanulók képzésére és szakmailag támogatjuk őket. Több jelenlegi dolgozónk is szakmai gyakorlatos tanulóként nálunk kezdte kereskedelmi pályafutását és büszkék vagyunk rá, hogy továbbra is a csapatainkat erősítik.
Hiszünk abban, hogy ez a szemlélet fontos eleme munkánknak, mert kiegyensúlyozott munkatársak nélkül nem érhetjük el a céljainkat. Ez az elismerés is bizonyítja, hogy a munkavállalóinkat sikerrel tudjuk támogatni, ebben a kérdésben továbbra is elkötelezettek vagyunk.

 

2001 óta vagyunk jelen a magyar piacon, ahol azóta is büszkén hirdetjük a divat, a kereskedelem és az emberek iránt érzett elhivatottságunkat és odaadásunkat „Mert szeretjük a cipőket”.
Amennyiben Te is szeretnél egy Megbízható Munkaadóval együttműködni és egy stabil cégnél dolgozni, jelentkezz hozzánk!

 
Állások Részmunkaidőben Tovább Juttatások Tovább 
Nyitott állásaink Tovább