„A teljesítményemért cserébe megbecsülést kapok.“

A Deichmann mint munkaadó

 

Ha fontos Önnek a jó teljesítmény, és szereti a változatos feladatokat, akkor nálunk a legjobb helyen jár. Európa elsőszámú cipőkereskedelmi cégeként sokszínű lehetőséget kínálunk Önnek arra, hogy egy nagyszerű csapat tagjaként dolgozhasson közös céljainkért, miközben szakmai fejlődését is támogatjuk. Vállalatunk minden területén – az értékesítéstől a pénzügyi területen át a marketingig – egyéni felelősségvállalást nyújtunk, és teret adunk ötleteinek is. Az elkötelezettségért cserébe pedig egy teljesítményorientált, kollegiális és támogató munkahelyi kultúrát adunk.

Globális családi vállalkozásunk 31 országban több, mint 4600 üzlettel rendelkezik, éves forgalmunk pedig meghaladja az 5 milliárd eurót. Több, mint 48 000 lelkes munkatársunkat támogatjuk szakmai sikereik elérésében, mindezek mellett pedig miénk Európa egyik legsikeresebb, cipőkkel foglalkozó Online Shopja is. A Deichmann egy úttörő és folyamatosan növekvő vállalat, amely már évtizedek óta biztos és stabil munkahelyet kínál munkatársainak.

Azért, hogy továbbra is ilyen sikeresek maradhassunk, folyamatosan keressük az új tehetségeket, akik elkötelezettségükkel, tudásukkal és lelkesedésükkel gazdagítanak minket. Ennek érdekében évente számos tanulónak biztosítunk helyet nyári, ill. éves szakmai gyakorlatához.

Ismerjen meg minket, tájékozódjon a szakmai lehetőségekről, és lépjen nálunk a karrier útjára!

További információt a vállalatunkról itt talál.

 
Juttatások Tovább Vállalati kultúra Tovább Omnichannel Tovább 
Cégtörténet Tovább Divat Tovább Szociális elkötelezettség Tovább 
Szervezeti felépítésünk Tovább